Nya tjänster för Sveriges Stadsnät

Äntligen släpps två nya paket från Alleato "Trygg i Hemmet och "Smart i Hemmet"  Alleato kommer inom några veckor släppa de två nya paketen på den Svenska marknaden.  "- Vår ambition är att vara en aktiv del av utvecklingen för kostnadseffektiva tjänster för dig och mig, tillägger Fredrik Björklund Affärsansvarig och CTO på Alleato. Vår teknik och servicecenter  är byggda att hantera en stor mängd användare och system, vilket ger oss möjlighet att leverera tjänster med hög kvalitet och till en vettigt pris, avslutar han."   För mer information kontakta oss eller läs mer här på hemsidan
Äntligen släpps två nya paket från Alleato "Trygg i Hemmet och "Smart i Hemmet"  Alleato kommer inom några veckor släppa de två nya paketen på den Svenska marknaden.  "- Vår ambition är att vara en aktiv del av utvecklingen för kostnadseffektiva tjänster för dig och mig, tillägger Fredrik Björklund Affärsansvarig och CTO på Alleato. Vår teknik och servicecenter  är byggda att hantera en stor mängd användare och system, vilket ger oss möjlighet att leverera tjänster med hög kvalitet och till en vettigt pris, avslutar han."   För mer information kontakta oss eller läs mer här på hemsidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *