Komfort och trygghet i hemmet

Vi på Alleato utvecklar och tillhandahåller lösningar för ökad komfort och trygghet i hemmet – vill du veta hur vi och våra partners kan hjälpa dig eller din organisation!

Alleato tar bland annat hand om "sakernas internet"

Att leverera lösningar för ökad komfort och trygghet är vad vi gör – och med 20 års erfarenhet av att arbeta med och  kommunicera med ”sakernas internet” och olika utrustningar har vi blivit experter på säker kommunikation och att skapa öppenhet för fler att använda data och information för att skapa samhällsvärde!

Är du en vass IOS utvecklare och sugen på att hjälpa oss, ansök nu, för vi behöver dig!

Trygg i Hemmet

Våra lösningar och produkter är byggda för att hjälpa individer och deras anhöriga att ta hand om varandra på distans.

Smart i Hemmet

Träffa Smartin, våra digitala buttler, han hjälper dig att få ökad komfort och trygghet i hemmet – och det bästa är att man kan ta med honom då han får plats i fickan!

Våra tjänster levereras i samarbete med Sveriges stadsnät och olika lokala partners

För oss är det enkelt att välja leverans av våra tjänster och produkter via Sveriges stadsnät och att samarbeta med lokala partners, för vi vill aktivt delta i att skapa samhällsnytta och öka komforten och tryggheten för både företag och privatpersoner, i och utanför Sveriges gränser.

-vi är övertygade om att samarbete är bra för alla, så låt oss arbeta tillsammans med att bygga en bättre, mer komfortabel och säker närmiljö!

Hur kan vi hjälpa dig?

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i namn och kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!