Test och supporttekniker

Om tjänsten

Vi på Alleato är ständigt på jakt efter bra och duktiga medarbetare som vill hjälpa oss att förbättras, så vi hoppas du ansöker och blir en del av vårt team!
Just nu söker vi främst efter en tekniker att förstärka vårt test- och supportteam med.

Alleato

Att leverera lösningar för ökad komfort och trygghet är vad vi gör – och med 20 års erfarenhet av att arbeta med och kommunicera med ”sakernas internet” och olika utrustningar har vi blivit experter på att möta marknaden inom Vård och Omsorg.

Idag består Alleato av 11 medarbetare. Vi sitter på Södermalm, nära restauranger, pendeltåg, bussar och tunnelbana. Vi gillar vårt kontor och äter ofta tillsammans här i köket eller på soliga dagar ute på vår härliga takterass, där vi också träffas och grillar tillsammans.

Vi spänner över alla åldrar från 23 till 60 och jobbar för en jämställd arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som test- och supporttekniker kommer du att ingå i vår Systemtestavdelning där vi arbetar med att kvalitetssäkra egenutvecklad mjukvara, hårdvara och mjukvara från våra partners, men självklart tittar vi också på användarvänligheten för våra kunder. I Servicedesken arbetar du med incidenthantering, funktionssupport och användarstöd till Alleatos kunder eller deras kunder. Du hjälper till att, som andra linjens support, felsöka anslutningar samt kundplacerad installation. Felsökningen kan ske i samarbete med omsorgspersonal ute på fältet. Uppkomna fel kan vara allt från handhavandefel, hårdvarufel till mer kvalificerade systemproblem som kräver en fördjupad hantering och problemlösning.

Arbetet innebär varierat tekniskt arbete med kontakt med kunder, partners/leverantörer likväl som slutkunder, samt internt med tredje linjens support/utveckling. Det är både en tekniskt utmanande roll, såväl som en social roll och det är viktigt att du trivs med båda.

Vad krävs för att lyckas?

För att lyckas i rollen är du en social person som trivs bra med att jobba i team. Det finns inget problem du inte tar dig an och att leverera service i världsklass är din specialité!

Det är krav att du:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT/data/nätverk alt. motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har ett intresse för teknikområdet IoT
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
 • Körkort

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av att jobba i en kundnära roll
 • Erfarenhet av system-/mjukvarutest

Som person är du:

 • Duktig på att samarbeta
 • Problemlösande
 • Serviceinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm,

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Kontaktuppgifter

Intresserad? Skicka din CV till Susanne Persson, susanne.persson@alleato.se Har du frågor här av dig på mail eller telefon 0705757154.