För dig som förutseende privatperson

Närståendepaketet för dig och dina nära närmare varandra. Modern teknik underlättar när en familjemedlem
är i behov av lite extra stöd.

Ovisshet är kanske den jobbigaste känslan för en som närstående. Att inte veta vad som försiggår hos våra nära och kära kan skapa oro och stress. Ofta känns det inte som att man räcker till och ska vara på flera ställen samtidigt. Andra gånger vill man bara bli lugnad om att allt står rätt till men omedelbart få reda på om det händer något oväntat eller galet.

Med vår app får du notiser direkt i din mobiltelefon. Det kan vara ett sms om någon närstående behöver hjälp, information om att en  dörr står öppen, en varning om att kaffebryggaren varit på för länge, eller andra händelser som känns viktigt för dig att få reda på. Vi paketerar ett antal färdiga tjänster åt våra kunder. Dessa kan sedan kompletteras efter individuella behov I alla våra paket finns handhavande support, driftövervakning samt möjlighet till tillval. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta bästa lösningen.

Möjlighet att abonnera på funktioner och tjänster som privatperson varierar i Sverige. Vissa kommuner tillhandahåller anhörigstöd om behov finns och ryms inom kommunens biståndsbeslut. I andra fall kan tjänsterna beställas och abonneras på via stadsnätet (dit bostaden är kopplad). Vi hjälper dig gärna med information, kontakta oss i formuläret nedan. 

Notera att: Ditt namn, email och ditt önskemål kommer att sparas i vårt system under 90 dagar och enbart användas för internt bruk. Om ni vill att vi raderar er information innan dess, vänligen svara på de mail som skickas till er och tala om att ni vill att vi ”raderar era uppgifter” så sker detta så skyndsamt som möjligt!